Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksiin!

Ripsiväri

Haluatko ripsipidennyksiin hieman lisää intensiivisyyttä? Tai kaunista kiiltoa :) Hyvä tuote myös huoltojen välissä paikkaamaan koloja, joista ripsipidennyksiä on jo lähtenyt.Ripsipidennyksille ehdoton tuote! Ripsipidennyksiin ei kannata sotkea tavallista ripsiväriä, se on hankala puhdistaa ja on riski, että ripsiväri pudottaa ripsipidennyksiä ennen aikojaan. Sen sijaan tätä mascaraa voi suositella lämpimästi ripsipidennysten kanssa käytettäväksi! 

Glamours mascara on hyvin kevyt koostumukseltaan, lähtee helposti pesussa (ripsipidennyksille tarkoitetulla puhdistustuotteella) ja tekee ripsipidennyksille ihanaa kiiltoa. Mascarassa on syvänmusta pigmentti, mutta tämä ripsiväri ei paakkuunnu. Kevyen koostumuksensa ansiosta ei kuivahda ja pystyt käyttämään tuotetta hyvin pitkän aikaa, sen lisäksi tuote on riittoisa. Huoltojen välissä saattaa joskus ripsiriviin tulla ns. aukkoja, joista on jo pudonnut pidennyskuitu - tällä mascaralla voit häivyttää koloa ja lisätä väriä ripsille. 

Tuotetta käytetään samalla tavalla kuin normaalia ripsiväriä. Ei sotke, ei paakkuunnu. Ihan ehdoton suosikkini ripsipidennysten kanssa! :) Hinta 29,90€, riittoisa. Osta oma ripsivärisi täältä!

Muistathan huolehtia ripsipidennysten hyvästä pesusta päivittäin, se on paras tapa saada ripsipidennykset pysymään pidempään ja välttää tulehduksia/lian kertymistä ripsityveen. Kurkkaa myös ihanat pesuvaahdot inleiltä! Puhdistusvaahdot näet tästä.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit