Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksiin!

Ripsiseerumi

Inlei Fashion lash fix ripsien ja kulmakarvojen hoitoseerumi on maskaratyyppinen tuote, jota on helppo käyttää sekä ripsille että kulmakarvoille. Tuote on tarkoitettu luonnonripsille, ei sovi ripsienpidennysten kanssa. Koostumus tuotteessa on geelimäinen, mutta se jättää sekä ripset että kulmat pehmeiksi ja silkkisiksi. Sopii myös ripsivärin alle!

Haluatko turvallisen ja hoitavan ripsiseerumin? Oletko kuullut Inlein Fashion lash fix-seerumista? Tätä tuotetta voit hyödyntää myös kulmakarvojen hoitoon, huippu monitoimituote!


Seerumi sisältää aloe- ja risiiniöljyä sekä pantenolia, nämä vaikuttavat merkittävästi karvan laatuun ja kasvuun. Ripset ja kulmat saavat kosteutusta ja tärkeitä rakennusaineita, jolloin karvat kasvavat vahvempina ja elinvoimaisempina. Inlein seerumissa on myös patentoitu raaka-aine: tulikukka. Sen ominaisuudet saavat ripsiin ja kulmakarvoihin elinvoimaa ja hyvinvointia, kiiltoa ja pehmeyttä, samalla vahvistaen karvanlaatua. Samoin kuin esim. hiuksissa, hyvin kosteutetut ja hoidetut hiukset kasvavat paremmin ja näyttävät hyvältä. Myös ripsiä ja kulmakarvoja kannattaa hoitaa, etenkin näin rikkailla ainesosilla. 

Tuotetta voi käyttää ripsivärin alla, levityksen jälkeen anna kuivua hyvin ennen ripsiväriä. Seerumissa on mascara-tyyppinen harjasosa, jolla tuotteen levitys ripsille käy vaivatta. Lisäksi seerumi on läpinäkyvää, eikä se sotke. Hoitoseerumi suojaa ripsiä ulkoisilta tekijöiltä ja UV-säteiltä.

Tätä tuotetta voi käyttää päivittäin ja tosiaan myös meikin alle, eli hoitotuotteen päälle voit sipaista ripsiväriä tai kulmaväriä huoletta. Toimii myös loistavasti kulmakarvageelinä, pitää kulmakarvat ojennuksessa! Turvallinen ja tehokas yhdistelmä hoitoa ja kauneutta. Loistotuote jatkamaan esim. hoitolassa tehdyn ripsien kestotaivutushoidon tai kulmakarvojen laminointihoidon kestoa kotona! Seerumin hinta on 64.90e, tuote on riittoisa. 

Inlei-seerumin löydät tästä linkistä! Kokeile ja ihastu :) 

  • Levitä ripsille ennen ripsiväriä ja kulmakarvoille ennen kulmakynää/kulmaväriä
  • Päivittäiseen käyttöön
  • Valmistettu Italiassa, käynyt läpi tarkat allergiatestaukset
  • Suojaa ulkoisilta tekijöiltä ja UV-säteilyltä
  • Hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti ripsiä ja kulmakarvoja. Fashion lash fix sisältää pantenolia, aloe- ja risiiniöljyä - parantavat ripsien ja kulmakarvojen rakennetta
  • Ripsien kestotaivutushoidon tai kulmakarvojen laminointihoidon jälkeen kotihoitona jatkamaan hoitotulosta 
  • Ripsistä ja kulmakarvoista tulee kiiltävät, pehmeät ja hyvinvoivat

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit