Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksiin!

Magneettiripset

Laadukkaat cruelty-free magneettiripset jotka valmistetaan turvallisesta luonnollisen näköisestä silkkikuidusta.Meillä myynnissä olevat Noname Cosmetics Sky-magneettiripset ovat luonnollisen näköiset ja vegaaniset cruelty-free ripset. Suomalainen Noname Cosmetics valmistuttaa magneettiripset kansainvälisesti arvostetulla, alan johtavalla valmistajalla, ripset ovat höyhenen kevyet ja turvalliset käyttää.

Ripset on valmistettu käsityönä huolellisesti. Ripsillä on pitkä käyttöikä, saat nauttia ripsistä lukuisia kertoja käyttämällä niitä uudelleen ja uudelleen.

OLETKO ALLERGISOITUNUT RIPSILIIMALLE?

Magneettiripset ovat allergiaystävällisiä ja sopivat herkille silmille myös. Magneetit ovat pieniä ja tarraavat napakasti pitäen ripset hurjemmassakin menossa mukana. Magneetit eivät sisällä nikkeliä.

ERI MALLEJA KILPAILUKYKYISEEN HINTAAN

Ripset ovat laadukkaat ja hyvässä hinta- laatu suhteessa. Valittavana on luonnollinen malli, sekä näyttävämpiä prameampia malleja samaan hintaan!

KESTÄVÄ PAKKAUS

Pakkaus on kestävää materiaalia ja kotelo ei aukea helposti, joten sinun ei tarvitse pelätä että ripset hukkuvat tippumalla sieltä. Kotelon sisäosassa on magneettipinta ja peili, joten voit laittaa magneettiripset missä vain paikoilleen ja kuljettaa mukana missä vaan pienessä sirossa rasiassa! 

Magneettiripset sinulle, joka haluat aina hyvännäköisen katseen ja välillä olla myös omilla ripsillä! Ripset otetaan yöksi pois, jotta pienet magneettiosat eivät katoa yöllä.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit