Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksiin!

Verkkokurssit kauneudenhoidosta

Kauneudenhoidon verkkokurssit yksin tai kavereiden kanssa.


Ajatus verkkokurssien tekemiseen lähti jo ennen koronakriisiä. Tällöin meillä ei ollut aikaa toteuttaa kursseja, vasta kun todellinen hätä alkoi tulla koronan vuoksi ja aikaakin alkoi jostain kumman syystä kursseihin liikenemään, aloimme tekemään varmuuden vuoksi kursseja muun työn ohella, koska pohjalla oli halu auttaa kuluttajia kauneudenhoidossa. Nyt oli siis oikea aika toteuttaa jotain ihan uutta. Monesti jostain huonosta asiasta syntyy parempaa ja meille syntyi nämä kotikampaajan ja kotikosmetologin verkkokurssit! 

Kurssien tarjonta laajenee pikku hiljaa! Mielellään kuulemme myös asiakkaiden toiveita kurssien suhteen, mistä aiheesta sinä kaipaisit verkkokurssia?

Yksin tai kaveriporukassa

Ajattelen, että on naisia, jotka tekevät paljon töitä, joilla on viihtyisä koti, jossa he haluavat viettää vapaa-aikaa. Ehkä lapset ovat jo niin isoja tai muuttaneet pois ja aikaa on taas itselle.

On myös naisia, jotka viettävät paljon aikaa kotona, esim. pienten lasten kanssa, apujoukkoja ei lastenhoitoon välttämättä saa ja kauneushoitolaan/kampaajalle lasten kanssa ei ole mukava mennä, koska siitä tuskin nauttii äiti taikka lapset. Meidän verkkokurssit ovat omiaan suoritettavaksi esim. lasten päiväunien aikaan. 

Kurssien hinnat olemme hinnoitelleet niin, että kaikilla on niihin varaa. Kurssien tilaaminen on yksinkertaista verkkokaupan kautta, ohjeet ovat selkeät. Tilaamiseen sekä kurssin toteutukseen saat selkeät ohjeet. Toimitamme myös kaikki tarvittavat aineet ja välineet kotiin postitse. Näitä aineita ja tarvikkeita voit käyttää pidemmän aikaa, joten sijoitus kantaa pidemmälle kuin yhden kurssin toteutukseen! Sinulle tämä on muutama klikkaus ja pääset nauttimaan ammattitason tuotteista ja vinkeistä kotoa käsin. Kotikasvohoito-verkkokurssi sisältää laadukkaita Beauty Gardenin ihonhoitotuotteita. Näistä normaalikoossa (50ml) saat 2kpl (kasvokuorinta ja -naamio), sekä pienemmässä koossa (20ml) 2kpl (puhdistusbalm sekä kasvovoide), näillä hoidat ihoasi myös kurssin jälkeen. 

Kotikasvivärjäys-verkkokurssi sisältää: väripensselin, värikipon ja hiusklipsejä, joita voi käyttää myöhemmin uudestaan ja uudestaan.

Näitä kursseja voi tehdä yksin tai kavereiden kesken yhdessä, esimerkiksi kotikosmetologin kasvohoito-verkkokurssi on todella hyvä idea illanistujaisiin! Miksi ei myös kotikampaajan kotikasvivärjäys-verkkokurssi, valittavana on useita eri sävyjä, kaikille varmasti löytyy sopiva sävy. Hauskaa ja erilaista tekemistä ystävien kesken! :)

Toteutus isommassa porukassa onnistuu joko niin, että yksi teistä katsoo ohjevideon ja neuvoo muita tai sitten opetusvideon voi laittaa kaikille näkyviin yhdeltä näytöltä. Videon pystyy myös pysäyttämään ja jatkamaan siitä mihin jäi. Kuitenkin latauskerrat ovat rajattuja, joten kauneushetkeen on hyvä valmistautua etukäteen. 


Jos haluat tilata kaveriporukalle tai firman virkistysiltaan isomman erän tuotteita/tarvikkeita, ota yhteyttä: kauppa@kampaamohinni.fi. Räätälöimme teille sopivan paketin ja annamme tarjouksen. Esimerkiksi kasvohoitotuotteista voidaan tehdä yhteispaketti, niin ettei kaikkien tarvitse ostaa omia tuotteita.

- Hinni - kampaaja

- Henni - kosmetologi

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit