Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksiin!

Beauty Garden ihonhoitotuotteet

Satokausi kosmetiikkaa luomuna, tähän ihonhoito sarjaan kannattaa tutustua. Minimalistinen ihonhoito on nyt In! Miten yksinkertaista ihonhoito voi ollakaan, et tarvitse montaa purkkia laadukkaaseen ihonhoitoon kotona.

Arvostatko tuoreutta, että saat kaiken mahdollisimman tuoreena ja puhtaan myös ulkoisesti? Beauty Gardenin luonnonmukaiset luomuihonhoitotuotteet ovat valmisettu oman puutarhan antimista Ranskasta. Kasvit, kukat ja kasvikset kerätään sadonkorjuun aikaan, jos satoa ei tule, ei tule myöskään näitä ihania ihonhoitotuotteita. 

MINIMALISTISUUS IHONHOIDOSSA

Sarjan idea perustuu siihen, että et tarvitse montaa purkkia ihonhoitoon, alkuun pääset jo esimerkiksi orvokkipuhdistusbalmilla ja kehäkukkavoitella, jota voit käyttää päivävoiteena meikin alla, ja myös yövoiteena. 

TEHOKASTA LUOMU IHONHOITOA

Jos ihosi on väsynyt ja stressantunut esimerkiski sairastelun tai työkiireiden vuoksi ja kaipaat tehokosteutusta, on kurkkunaamio tähän ehdoton must tuote!

Iho kaipaa välillä myös hellää kuorintaa, jotta iho puhdistuu kunnolla. Beauty Gardenilla on pähkinä- kamomilla kuorinta tähän tarkoitukseen. Kuorinta on hellä ja ihanan "kermaisen" kosteuttava. Vähillä ihoa kannattaa muistaa helliä VIELÄ paremmin. 

Videolla kurkkunaamion valmistus.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit