Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksiin!

Hiustenhoito

Kärsitkö hajusteyliherkkyydestä? Tai haluatko vähentää kemikaalien määrää? Mikäli vastasit kyllä, silloin meillä on sinulle ratkaisu: Kotimaiset ja hajusteettomat Sim DS Sensitive-hiustenmuotoilutuotteet.


Hajusteyliherkkyys ja kemikaalikuormitus ovat kasvava haaste nykyaikana. Tästä inspiroituneena Sim Finland on kehittänyt kampaamotuotesarjan, jonka tarkkaan valikoidut raaka-aineet ravitsevat hiuksiasi hajusteettomasti, puhtaasti ja tehokkaasti.

KOTIMAISET HIUSTENHOITOTUOTTEET

Tuotteet valmistetaan Suomessa Ylöjärvellä ja DS Heat protection spray-lämpösuojaa lukuunottamatta kaikki tuotteet ovat lisäksi vegaanisia.

MUOTOILU JA VIIMEISTELYTUOTTEET

Tästä sarjasta löydät kaiken hiustenmuotoiluun tai viimeistelyyn! Tarvitsetpa sitten hiuksiisi rakennetta ja volyymia, kevyttä tai pitävämpää tukea.


Nyt kampanjana verkkokaupassa; kun tilaat minkä tahansa DS Sim-hiustenhoitotuotteen, saat huippusuositun mini K18-hiushoidon kaupan päälle! 

Mikä on K18-hiushoito? K18Peptide on ainoa markkinoilla oleva aine, joka yhdistää biomimeettisesti katkenneet rikkisillat ja palauttaa ennalleen koko hiuksen keratiinirakenteen.
Jokaisella on hiuksissaan vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisesta tai mekaanisesta käsittelystä, lämpökäsittelystä, auringon UV- säteilystä tai ilmassa olevien vapaiden happiatomien vaikutuksesta. Ajan kuluessa hiukset menettävät näiden vaurioiden takia kiiltonsa, kimmoisuutensa ja elinvoimaisuutensa. Patentoitu K18Peptide palauttaa hiusten elinvoimaisuuden ja korjaa syntyneet vauriot pysyvästi vain 4 minuutin vaikutusajalla. Takana on kymmenen vuoden tutkimustyö.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit