Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksiin!

Ihonhoito | Kampaamo Hinnin verkkokauppa

Elokuu - hoidetaan jalat ja kädet kauniiksi

Kirkasta käsien ja jalkojen ihoa kuorimalla karhea ja kuiva ihokerros pois. Granaattiomena ja viikuna hoitavat, ravitsevat ja kirkastavat ihon. Ihostasi tulee pehmeä, heleä ja tasainen - ja se on vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Kuorintavoiteessa on miellyttävä koostumus ja se myös kosteuttaa ihoa tehokkaammin kuin pelkkä kuorinta. Osta omaksesi tästä!

Hoida kädet ravitsevalla käsivoiteella ja sipaise kynsinauhoille kynsinauhaöljyä! Kokeile Naviterin probioottista käsivoidetta, joka vahvistaa ihon omaa suojakerrosta. Sisältää suomalaista mustaherukan marjauutetta, joka tunnetaan korkeista C-vitamiini- sekä flavonoidipitoisuuksistaan. Käsivoiteen probioottilysaatit rauhoittavat ihoa ja tasapainottavat sen luontaista mikrobistoa. Pakattu hygieeniseen Airless-pulloon. Käsivoiteessa on raikas ja pirteä omenan tuoksu luonnollisesta hajusteesta.

Jalkavaahto taas ihastuttaa moussemaisella koostumuksellaan, se on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti. Säännöllisellä käytöllä voit sanoa hyvästit karheille kantapäille! Pantenolin ja aminohappojen ansiosta jalkavaahto myös korjaa ihoa ja edistää sen uusiutumisprosessia. Helppo ja miellyttävä käyttää.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit