Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksiin!

Ihonhoito | Kampaamo Hinnin verkkokauppa

Pääsikö aurinko vahingoittamaan kasvojasi? Apu on tässä!Toivottavasti olet nauttinut kesästä ja kerännyt D-vitamiinia auringosta! ☀️ Ja mikä parasta, vielähän on kesää jäljellä..

On tärkeää suojata iho auringolta. Auringon haitalliset uv-säteet ovat isoin tekijä ihon ennenaikaisessa ikääntymisessä, samoin ihosairaudet saattavat alkaa tai voimistua liiasta auringonvalosta.

Jos kuitenkin on käynyt niin, että aurinko on päässyt tekemään vahinkoa ihollesi tai jos ihosi on muuten herkistynyt esim. stressistä, kasvomaskin käytöstä tai vääränlaisesta ihonhoidosta - ota käyttään luonnonmukainen Beauty Gardenin kurkkunaamio. Saat apua jo ensimmäisellä hoitokerralla ja kuuriluontoisesti iho-oireet useimmiten häviävät kokonaan.


Herkän ihon pelastaja; Beauty Garden kurkkunaamio. Se rauhoittaa stressi-ihoa ja häivyttää punakkuutta, epäpuhtauksia ja ihon kirjavuutta. Tuotteen raikkauden voi aistia välittömästi iholla. Voit käyttää naamiota myös tehokosteuttavana yövoiteena. Sopii kaikille ihotyypeille. Naamion jälkeen iho tuntuu uskomattoman pehmeältä ja sileältä, tunne kasvoilla on raikas.

Luomutuote, vegaaninen, tuoksuton. 100% luonnonmukainen, luomupitoisuus 99,98%. 50 ml.

Osta omaksesi tästä!

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit