Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksiin!

Ihonhoito | Kampaamo Hinnin verkkokauppa

Kiilteleekö sinun kasvosi päivän mittaan? Rasvoittuvassa/sekaihossa on runsaampi talintuotanto kuin kuivassa tai normaalissa ihotyypissä. Tärkein hoitomuoto rasvoittuvalle ja/tai sekaiholle on talintuotannon tasapainotus ja oikeanlaiset ihonhoitotuotteet. Monia yllättää tieto siitä, että rasvoittuva iho tarvitsee nimenomaan myös kosteutusta ja hellävaraisen puhdistustuotteen.

Iho saattaa tuottaa talia runsaammin myös siitä syystä, että ihoa on hoidettu liian voimakkailla pesutuotteilla. Rasvoittuva iho kaipaa rauhoitusta, tehokasta puhdistusta mutta hellävaraisilla tuotteilla ja ainesosilla. On myös tärkeää, että ihossa säilyy luonnollinen pH-arvo.

Karpalo puhdistusgeeli sisältää kosteuttavia aineosia, kuten glyseriini ja suomalaisesta sokerijuurikkaasta saatava betaiini. Talintuotantoa hillitsemässä on karpalouute ja piparminttuöljy, jotka ovat myös antimikrobisia ja puhdistavia ainesosia.

Puhdistuksen jälkeen voit aistia selkeästi puhtaan, rauhallisen ja raikkaan ihon ilman kuivattavaa/kiristävää tunnetta.

Karpalo-hoitolinja sisältää tuotekohtaisesti valittuja monipuolisia aktiiviaineita pajunkuoriuutteesta kaoliiniin ja timjamiuutteeseen. Kaikkia karpalotuotteita yhdistävät ärtynyttä ihoa suojaavat antioksidantit ja raikas piparmintun eteerinen öljy.

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura -ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa.

Muistathan kosteutuksen! Vaikka ihossa olisi kiihtynyt talintuotanto ja tuntuisi erikoiselta lisätä ihoon vielä kosteutusta, niin se on kuitenkin täysin oikea tapa hoitaa ihoa.

Rasvoittuvalle iholle sopiva karpalo kosteusvoide on öljytön ja sen pohjana toimii kosteuttava ja rauhoittava aloe vera-uute. Karpalo ja piparminttu antavat tuotteeseen antioksidanttisen ominaisuuden, lisäksi ne rauhoittavat ihon talintuotantoa.

Täydellinen ihonhoitotuote rasvoittuvalle/sekaiholle - voide kosteuttaa ja ravitsee mutta ei rasvoita ihoa. Hoitavuutta voiteessa lisäävät C- ja E-vitamiini. Kosteuttavat ainesosat ovat aloe vera (myös rauhoittava vaikutus), betaiini ja glyseriini.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit