Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksiin!

Hiustenhoito

Tässä sinulle esittelyssä tehokaksikko, joka saa hiuksesi vahvistumaan ja ystäväsi kysymään; mitä hiustenhoitotuotteita sinulla on käytössä?

Hiuksia rakennepaikkaava ja vahvistava tuotepaketti, sisältää shampoon ja tehohoitoaineen! Ammattitason hiustenhoitoa kotiin.

Eslabondexx™ - Don't go breaking my hair ! Eslabondexx™ on erityinen hiuksia vahvistava hoitokokonaisuus.

Shampoon hellävarainen koostumus puhdistaa hiukset rasittamatta niitä. Lisäksi shampoo vahvistaa hiusrakennetta ja aikaansaa kaunista kiiltoa. Suositellaan rasittuneille, käsitellyille hiuksille. Auttaa vahvistamaan, korjaamaan hiusta ja estää niiden katkeilua lisäämällä joustavuutta.

Tehohoitoaine hiuksille jatkaa shampoon tehoa ja yhdistettynä hoitona on tämä duo on supertehokas. Hoitoaine rakennepaikkaa ja antaa suojaa. Eslabondexx Sustainer hoitovoidetta pystyt käyttämään kampaamokäyntien välillä kotihoitona; ylläpitämään hiusten hyvinvointia. Hoitaa hiuksia, parantaa niiden kimmoisuutta ja antaa kaunista kiiltoa. Kehitetty erityisesti ravitsemaan ja rakennepaikkaamaan hiusrakennetta. Ravitsee hiusta intensiivisesti ja syväkosteuttaa. Korjaa hiuskuidun vaurioita. Tekee hiuksista joustavat ja estää niiden katkeamista. Anna hiuksillesi niiden ansaitsemaa huolenpitoa :) 

Loimme sinulle valmiin tuotepaketin helpottamaan shoppailua! Tuotteet ostettavissa myös erikseen, mutta suosittelemme yhteiskäyttöä parhaimman tuloksen takaamiseksi. 

Osta tuotepaketti omaksesi tästä! 


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit