Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksiin!

Verkkokauppa

Olemme Jyväskylässä Vaajakoskella toimiva parturi-kampaamo ja kauneushoitola. Palvelemme asiakkaita myös verkkokaupan kautta.

Kampaamo Hinnin verkkokauppa on Hinnin ja Hennin, kahden kauneudenhoitoalan ammattilaisen, perustama verkkokauppa, jonka valikoimassa on paljon luonnonmukaisia tuotteita hiusten- ja ihonhoitoon. Hinni ja Henni suosivat ekologisia sekä vegaanisia tuotteita ja suurin osa tuotevalikoimasta tulee suomalaisilta brändeiltä.

Verkkokauppa on pitkään Jyväskylässä toimineen Kampaamo Hinnin uusin lisä sen palveluvalikoimaan. Myynnissä olevat tuotteet on valittu tarkoin ja ne on itse testaamalla hyviksi todettuja. Näitä tuotteita ei myöskään ihan joka marketista tai kauneussalongista löydy. Hinnille ja Hennille on tärkeää, että tuotteet ovat toimivia, tehokkaita ja laadukkaita sekä hinnaltaan kilpailukykyisiä.

Hinni ja Henni haluavat tarjota verkkokaupan valikoimalla sekä ammattitaidollaan avun erilaisiin iho- ja hiusongelmiin. Siksi valikoimasta löytyy myös mm. hajusteeton tuotesarja hiustenhoitoon. Heiltä voi aina matalalla kynnyksellä kysyä apua oikean tuotteen löytämiseksi ja vinkkejä ihon- ja hiustenhoitoon.

Verkkokaupassa on tuotteiden lisäksi myynnissä myös kauneudenhoidon verkkokursseja - Kotikampaaja ja Kotikosmetologi -videot opastavat rennosti kauneudenhoidossa, Hinnin ja Hennin ammattitaitoisella otteella. Verkkokursseihin saat aina videon oheen myös postitse toimitettavat tuotteet ja välineet.

Hinni ja Henni haluavat auttaa sinua löytämään juuri sinun kasvoille ja iholle sopivat tuotteet ja tavan hoitaa niitä. Kampaamo Hinni ja sen verkkokauppa ovat kauneudenhoitoalalla vielä pieni toimija, mutta yrityksen palvelukokonaisuus on laaja. Moniammatillinen tiimi tarjoaa kattavan näkemyksen kauneudenhoitoon. Ja he tekevät sitä täydellä sydämellä. Tervetuloa mukaan Kampaamo Hinnin tarinaan!


Haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinun hiuksille ja iholle sopivat tuotteet ja tavan hoitaa niitä. Ja teemme sen täydellä sydämellä.

Tervetuloa tutustumaan verkkokaupan valikoimaan! Tarkoin valitut tuotteemme ovat pääosin luonnonmukaisia, vegaanisia ja suomalaisia. Verkkokurssimme auttavat sinua hoitamaan kauneuttasi itse kotona - videon oheen saat aina postitse tarvittavat tuotteet ja välineet.

Kysyttävää? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä. Olemme valmiita auttamaan niin puhelimitse, whatsappilla, verkkokaupan viesti-ikkunan, sähköpostin ja myös Facebook Messengerin välityksellä. Ollaan yhteyksissä!Hinni & Henni


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit