Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksiin!

Ihonhoitotuotteet | Kampaamo Hinnin verkkokauppa

Olemme lisänneet tuotevalikoimaan kotimaisia, luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita kotimaiselta Ekopharma-ammattikosmetiikkasarjalta. Sarja saa voimansa suomalaisista marjoista, joilla on koko kasvikunnan parhaat ravintoarvot iholle ja hiuksille. Marjojen lehti- ja marjauutteiden ja siemenöljyjen lisäksi tuotteisiin tehoa tuovat pre- ja probiootit, peptidit, vitamiinit, hyaluronihappo ja keramidit. Sertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan tärkeimpiä arvoja ovat yhdistelmä erinomaista hoitotehokkuutta sekä siedettävyyttä. Eläinkokeettomat ja vegaaniset tuotteet valmistetaan Naviterin omassa tuotantolaitoksessa Helsingin Herttoniemessä. Tervetuloa tutustumaan sarjaan! ”Kauneus ei tule kaukaa. Se kasvaa kotimaan metsissä, pihoilla ja puutarhoissa.” - Anni Linnavirta


Olemme koonneet suosikkituotteita, joista löytyy jokaiselle sopivia tuotteita. Voit valita hoitolinjan ihotyyppisi mukaan tai ihon voinnin mukaan jaksoittain, esim. ajoittain nuorellekin iholle voi antaa tehokuurin antiage-tuotteista. 

Tuotelinjat:

Karpalo: rasvoittuva sekaiho. tasapainottaa ihon talintuotantoa ja kosteuspitoisuutta.

Puhdistava Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihon talintuotantoa ja kosteuspitoisuutta. Karpalon antimikrobiset ainesosat ja siemenöljyjen omega 3 -rasvahapot rauhoittavat ihon tulehdusta ja lisäävät sen hyvinvointia.

Tyrni: aikuiselle iholle, kiinteyttävä ja uudistava.

Tyrni-hoitolinjan anti age -peptidit tehostavat ihon kollageenin muodostusta, lisäävät ihon kiinteyttä ja silottavat juonteita. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää sen täyteläisyyttä. C-vitamiini parantaa ihon kollageenisynteesiä ja tehostaa hoitolinjan antioksidanttisia vaikutuksia. Prebiootit tukevat ihon luontaista mikrobikantaa ja auttavat ehkäisemän ikääntymisen vaikutuksia.

Herukka: herkälle iholle, myös atoopikoille. Tuotteet vahvistavat, rauhoittavat ja suojaavat ihoa.

Hajusteeton Herukka-hoitolinja on kehitetty herkälle iholle ja sopii myös atooppisen ihon hoitoon. Mustaherukan luonnolliset vitamiinit ja siemenöljyn ihanteelliset omegarasvahapot rauhoittavat ja suojaavat herkkää ihoa. Herukka-hoitolinjan C-vitamiini vahvistaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä. Peptidit vahvistavat, suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Prebiootit tukevat ihon luontaisten hyödyllisten mikrobien toimintaa edistäen ihon terveyttä ja puolustuskykyä.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit