Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksiin!

Beauty Garden orvokkibalm

Orvokkibalm kirkastaa ihoa ja suojaa kylmyydeltä sekä viimalta. Orvokkibalmia voi käyttää koko keholle. Täydellinen talvikauden tuote kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa kylmyydeltä ja sen aiheuttamilta iho-ongelmilta! Öljymäinen, täyteläinen koostumus tekee voiteesta ihanteellisen pakkasvoiteen kasvoille.Orvokkibalm on kehitelty taistelemaan kylmyyttä vastaan ja suojaamaan ihoa, toisinsanottuna tämä on ehdoton tuote meille kaikille, koska sääolosuhteet haastavat ihoamme läpi vuoden. Tuotteen säännöllinen käyttö vahvistaa ihon puolustuskykyä, jonka ansiosta iho kestää paremmin ulkoisia ärsykkeitä. Yövoiteena balm toimii ihanteellisesti ja talviaikaan voit kokeilla myös aamuisin kevyesti. Tuote toimii myös "pakkasvoiteena" kasvoille talviaikaan. Öljymäinen, täyteläinen koostumut ja erittäin riittoisa, raikas orvokin tuoksu.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisen hyvä kuivalle, herkästi ärtyvälle iholle. 100 % luonnonmukainen - 99,77 % luomu.

KÄYTTÖ: Ota pieni määrä Orvokkibalmia sormelle ja sulata tuote öljymäiseksi käden lämmön avulla hieroen sormenpäitä yhteen. Levitä koko kasvoille tai herkille kasvojen alueille iltaisin tai ulkoiluvoiteena talvipakkasella.

Tästä shoppailemaan! Tuote nyt kampanjahintaan vain 40€! (normaalihinta 45 €).


INCI: Helianthusannuus (Sunflower) seedoil*, Cera alba (beeswax)*, Butyrospermumparkii (Shea) butter*, Viola tricolorextract*, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Benzylsalicylate, Linalool, Geraniol, Citronellol. *Produits issus de l’agriculture biologique

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit